2013-12-01 18.12.04

ACEO-kort December-gåvor

I början av December lovade jag mig själv och på min Facebooksida, att jag skulle teckna en liten bild varje dag den här månaden och sedan ge bort den till någon som kommenterar bilden. Idag har jag ännu inte lagt upp någon bild, men här visar jag några av de bilder som jag redan har gett bort.

aceo#2-lenaohlen

aceo#3-lenaohlen

aceo#4-lenaohlen

2 Comments

 1. Liisa Malm Holmqvist
  22 december, 2013

  Leave a Reply

  Den här bilden är för mottagaren! Dvs mottagaren som medskapare. Eftersom bilden är ”tom” kan jag som mottagare/medskapare ”se” vad jag vill i den! Vad är det jag ser? Ett vackert skimrande indiskt tyg i vitt, silver med stänk av blått! :)Väldigt fint! :)

  • lenaohlen
   9 februari, 2014

   Leave a Reply

   Tack Liisa. Har du sett alla ACEO-korten som jag visat på min Facebook-sida? Facebook.com/lenaohlen.art

Leave a Reply

*Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>