Konstverk i heminredning

När jag skapar min konst, vill jag göra något som jag själv tycker är vackert. Och jag vet att vi människor har väldigt olika tycke och smak. Men idag funderar jag på hur andra personer tänker om de ”tavlor” som de hänger upp på sina väggar.

När du köper en bild, en tavla, ett konstverk, vad är viktigast för dig då? 

  • Vilken betydelse har storleken och formatet för dig?
  • Vilken betydelse har färgerna för dig?
  • Vilken betydelse har priset för dig?
  • Vad betyder det för dig vad andra personer tycker om bilden?

 En konstköpare skickade en bild och skrev:

vatten#1, Tusch på duk av Lena Ohlén. Din vackra tavla som vi köpte i Alnarp under konstrundan har nu kommit upp på väggen i vårt vardagsrum i Stockholm. Vi föll direkt när vi såg den och är jätteglada att vi slog till. Av och till befinner vi oss i en malström under vatten när vi ser på den, andra gånger är vi långt ute i rymden, på väg in i en främmande galax. Den kittlar fantasin och sätter associationsbanorna i gång.
Med vänliga hälsningar, Viveca och Ove.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.