Så lite nytt, och så mycket förändring!

Det sker förändringar för mig. Jag och min man ska flytta inom stan och det har tagit mycket av min tid och kraft.

Jag kommer att fortsätta att skapa konst, men mycket av min tid kommer förhoppningsvis att ägnas åt att arbeta i den nya trädgården speciellt under växtsäsongen. Vi får se hur det kommer att påverka min konst.

Under påskens utställning i Torup kommer jag att visa det jag har arbetat med de senaste två året.  Ett stort verk som har tagit enormt lång tid att fullborda. Så, i ateljén kommer jag inte ha så mycket nytt att visa, utan det blir ett potpurri av sådant jag gjort tidigare. Så det blir mycket att se för den som inte besökt ateljén tidigare. Lite upprepning för återkommande besökare. Men lite nytt finns så klart.

Välkommen under påskens utställningsdagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.